Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'lag'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Spiderweb’s General Boards
    • General
    • Tech Support
    • Announcements
  • Spiderweb’s Game Boards
    • Queen's Wish: The Conqueror
    • Avernum Trilogy (2011-2018 remake versions)
    • Avadon Series
    • Second Avernum Trilogy
    • Geneforge Series
    • Avernum Trilogy (2000-2002 original versions)
    • Nethergate and Nethergate: Resurrection
    • Blades of Avernum
    • Blades of Avernum Editor
    • Blades of Exile
    • The Exile Trilogy

Blogs

  • One day, I'll have a techno band.
  • Crystal Souls
  • Jewels of the Mind
  • Avernum RP — Knights of Old Avernum
  • Masala of Life
  • Zummi's Blog
  • Aʀᴀɴ௵ᴄᴀʏᴛᴀʀ
  • After the Gold Rush
  • feilangxiao's Blog
  • Tales from Lynaeus
  • Dying Light
  • BJearles' Blog
  • The Life and Times of Dr. Alorael
  • Ir the Great's Blog
  • Tgiiif_2004's Blog
  • Tevildo's Blog
  • wenyue's Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Website URL


Location


Real Name


Favorite Games


Interests

Found 1 result

  1. Recently I've been trying to introduce a friend of mine to the Geneforge series. He has a Mac that used to be able to run it, but now it's almost broken and takes minutes to do *anything*, so his only main option is to use his Windows 10 desktop. As some of you know, the first 3 (sometimes 4) Geneforge games have major lag problems running on modern Windows computers. People have described plenty of ways to fix this, but none of them are working for us. We have tried: -Running the game normally (worked about as well as you'd expect) -Setting compatibility mode to Windows
×
×
  • Create New...