Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Esc key'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Spiderweb’s General Boards
    • General
    • Tech Support
    • Announcements
  • Spiderweb’s Game Boards
    • Queen's Wish: The Conqueror
    • Avernum Trilogy (2011-2018 remake versions)
    • Avadon Series
    • Second Avernum Trilogy
    • Geneforge Series
    • Avernum Trilogy (2000-2002 original versions)
    • Nethergate and Nethergate: Resurrection
    • Blades of Avernum
    • Blades of Avernum Editor
    • Blades of Exile
    • The Exile Trilogy

Blogs

  • One day, I'll have a techno band.
  • Crystal Souls
  • Jewels of the Mind
  • Avernum RP — Knights of Old Avernum
  • Masala of Life
  • Zummi's Blog
  • Aʀᴀɴ௵ᴄᴀʏᴛᴀʀ
  • After the Gold Rush
  • feilangxiao's Blog
  • Tales from Lynaeus
  • Dying Light
  • BJearles' Blog
  • The Life and Times of Dr. Alorael
  • Ir the Great's Blog
  • Tgiiif_2004's Blog
  • Tevildo's Blog
  • wenyue's Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Website URL


Location


Real Name


Favorite Games


Interests

Found 1 result

  1. Okay, I booted the games up, wanting to play them again to help me write a bit of fanfiction(Geneforge Crossover), but found to my dismay that the games are acting funny. I looked through a few help topics, but most were older, or their problem was more extensive then my own, so I wasn't sure if they would work. In this case, I'm having an issue only with the Menu, with the settings and everything. Events pop up just like they're supposed to, and the area load times are not bad enough to be outside my memory of what they were from my previous playthrus, though the exit might be a bit more delayed, not by much. Just the Escape Menu, which can take up to 5 seconds to pop up. Is this the same problem as others have, or is this something different?
×
×
  • Create New...